Οι αξίες μας

Το όνομά της εταιρίας προέρχεται από την ένωση του αρχαϊκού «ες» («από την») με τη λέξη «terra» («γη» στα λατινικά), με στόχο να εκφραστεί η σύνδεση της εταιρίας με την παραδοσιακή καλλιέργεια και την αγνότητα των προϊόντων της γης.

Ο σχεδιασμός του συμβόλου του λογοτύπου της, πηγάζει επίσης από τις αξίες που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Έτσι, η γνώση και η παράδοση οδηγούν στον σχεδιασμό ενός διαχρονικού μοναδικού ελαιόδεντρου, το οποίο έχει κορμό μια σκάλα, στοιχείο που συμβολίζει ταυτόχρονα τον παραδοσιακό τρόπο συλλογής της ελιάς, αλλά και τη σύγχρονη δυναμική ανάπτυξης της εταιρίας.

Σκοπός της Esterra είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις αξίες της φύσης, χωρίς διαφοροποιήσεις του τελικού προϊόντος από τον ανθρώπινο παράγοντα. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε αγροτεμάχια δικής μας ιδιοκτησίας και φροντίδας, στην περιοχή της πόλης Κυπαρισσίας, στην περιφέρεια της Μεσσηνίας, όπου με γνώση, αφοσίωση και αυθεντικότητα επιθυμούμε να προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή πραγματικά ξεχωριστά προϊόντα που θα εμπεριέχουν τις αξίες της αγνής γης της Μεσσηνίας.

Γιατί να μας επιλέξετε!

Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας

Σεβασμός

Σεβασμός στον άνθρωπο

Γνώση & Αφοσίωση

Γνώση & Αφοσίωση στην καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων

Αυθεντικότητα

Αυθεντικότητα αγροτικών προϊόντων